Mobil Soulslike Pascal’s Wager, PC'ye Geliyor

Pascal'ın Bahsi

Geçen senenin başında mobil cihazlar için yayınlanan Soulslike oyun Pascal's Wager, 12 Mart'ta Steam üzerinden PC için yayınlanacak. Oyunun ismi PC'ye gelişini bildirmek adına Pascal's Wager: Definitive Edition olmuş ve içerisinde Into the Dark güncellemesi ve The Tides of Oblivion DLC'sine ek olarak Terrence, Benita ve Viola için kostümler de bulunuyormuş.

Pascal's Wager, gerçek anlamda bir Dark Souls klonu. Tüm tanınmış Souls mekaniklerini taşıyor; üçüncü şahıstan oynanıyor, düşmanlar çok zorlu ve sizi kolayca öldürebilecek güçteler, savaş sırasında stamina'ya bağlısınız, hafif ve ağır saldırılar var, tuhaf isimleri olan eşyalar topluyor ve genellikle bunların ne işe yaradığını anlamıyorsunuz, sunakları kullandığınızda oyunu kaydediyorsunuz ama tüm düşmanlar dirilmiş oluyor vs vs.

Oyunun PC versiyonunda 4K çözünürlük ve geliştirilmiş grafikler, klavye ve kontrolcü desteği, kaldırılmış fps sınırı ve ultra geniş monitör desteği bulunuyor.

Pascal's Wager'ın tasarımları aslında göze hoş geliyor ama işin aksiyon yanı PC'de nasıl olacak bir görmek lazım. Oyunun mobil versiyonu hakkında çok olumlu şeyler okumuştum, o yüzden fiyatı uygun olduğu taktirde bir denenebilir diyorum. Google Play'de oyunun fiyatı 5$'dı, Steam'de ne kadar olacağını görmek için Steam sayfasını takibe almakta fayda var.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum