Modern Warfare 2'deki Tüm Kozmetikleriniz Yeni Oyuna Geçecek!

CoD tarihinde bir ilk!

Activision, bu yıl gelecek Call of Duty oyunu hakkında sessiz kalmayı tercih ediyor. Daha önce oyunun yolda olduğu duyurulsa da oyun hakkında pek çok iddia ortaya atılmış durumda. Fakat ilk kez geliştirici ekipten yeni oyunun geldiğine dair bir işaret geldi. Bu işaret, pek çok CoD tutkununu şaşırtacak.

Normal şartlar altında her yeni oyunda yeniden para ve mesai harcayarak kozmetiklerinizi yenilemeniz gerekir. Lakin dün Call of Duty'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan ankette oyunculara "kozmetikleriniz, operatörleriniz, silahlarınız Cod 2023'e taşınsın mı?" sorusu soruldu.

Cevaplarda ise sadece "Evet!" ve "Evet, oyunu ne zaman tanıtıyorsunuz?" seçenekleri bulunuyor.

Buraya kadar hiçbir sorun yok. Hatta bu karar, Call of Duty tarihine bir ilk olarak geçti bile. Yalnız 2023 model Call of Duty'nin, söylentilere göre, bir nevi ek paket olacağını hatırlatmak gerek. Henüz netleşmiş bir durum yok fakat sektörün önde gelen kaynakları "Modern Warfare 3" olarak adlandırılacak oyunun macerasına bir ek paket olarak başlayıp tam teşekküllü bir CoD oyununa dönüştüğünü öne sürüyor.

YORUMLAR
creepylord
19 Temmuz 2023 15:24

Premium denilebilecek türden bi DLC gelecek gibi bir şeyler söylenmişti. Şimdi MW3 diyorlar. MW2'nin gidişatından genel olarak insanlar memnun değil. MW3 ün alınabilmesi için sebepler yaratmaya çalışıyorlar gibi anladım. MW2 sunduğu oynanışın hatrına yine biraz oynattı fakat yığınla problem ve saçmalığıyla beraber MW19 u mumla arattı bana. Özellikle en son gelen The Boys içeriğiyle iyice zırvaladılar zaten. Görür görmez çoğu oyuncu ne alaka demiştir mutlaka.

Parolamı Unuttum