Modern Warfare'e Devasa Bir Battle Royale Modu Geliyor

Veri madencileri durmak bilmiyor

Call of Duty: Modern Warfare hard disklerinizde kapladığı yer itibariyle de çok büyük bir oyun ve görünüşe göre bu büyük boyutun içerisinde geleceğe dair yapılan pek çok hazırlık da var. Bunlardan biri de gerçek anlamda devasa bir battle royale modu.

Senescallo isimli Reddit kullanıcısı, oyuna gelecek olan battle royale modunun haritasını, mekaniklerini ve başlıca mekanlarını veri madenciliği yoluyla ortaya çıkarmış durumda.

Bu yeni oyun modu Infinity Ward ve Raven işbirliğiyle geliştiriliyor ve gelecek yılın başlarında aktifleşmesi planlanıyor. Modern Warfare'in battle royale modu 200 oyunculu olacak ve haritası da Spec Ops, Ground War ve diğer modlardan çok oyunculu haritaları bünyesinde barındıracak.

Bu battle royale modunda yeniden doğuş sistemi Gulag ismindeki mekaniğe bağlı olacak. Gulag, normalde Sovyet tutuklu kamplarına verilen isim. Bir oyuncuyu diriltmek için respawn tokenleri kullandığınızda o oyuncu Gulag sırasına girecek, burada bire bir kapışma sonucunda oyuna geri girmeye hak kazanacak. Ancak arada bir firar olayları yaşanacak ve Gulag'da dövüş sırası bekleyen herkes bir anda oyuna geri dönecek.

Apex Legends'ta olduğu gibi takımlarda rasgele atanan bir Jumpmaster rolü olacak ve bu oyuncu iniş yapılacak yeri belirleyebilecek.

Ayrıca bu modda Metal Gear Solid V'ten de hatırlayabileceğiniz Fulton Recovery Device da bulunacak.

Bakalım bu 'verilerden' kaç tanesi tutacak, mod yayınlandığında göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum