Modern Warfare'in Piccadilly Sahnesinin İpuçları Yıllar Öncesinden Verilmiş

Modern Warfare 2'ye gidiyoruz

2019 yılında çıkış yapan Call of Duty: Modern Warfare, oyunculardan ve eleştirmenlerden geçer not almayı başardı. Satışları ve oyuncu sayısıyla başarısını bir kez daha kanıtlayan yeni Modern Warfare, hikayesi ile de pek çok oyuncunun dikkatini çekmişti.

Hatırlarsanız Infinity Ward bu oyun ile Modern Warfare evrenine bir nevi "reset" atacaklarını belirtmiş, tüm zaman çizgisinin değişeceğini ifade etmişti. Oyunun hikayesini deneyimleyen kullanıcılar, Infinity Ward'un sözünde durduğuu fark etmiştir. Öte yandan firma, eski oyunlarda ipuçları verilen ufak detayları da oyun içerisinde kullanmayı ihmal etmemiş.

NuclearFPS adlı bir Reddit kullanıcısı, Modern Warfare 2'de keşfettiği bir gazete kupürünü bir gönderi ile paylaşmış. Kupür üzerinde Makarov'un İngiltere'nin meşhur Piccadilly caddesinde bombalı bir saldırı düzenlediği belirtiliyor. Bildiğiniz üzere 2019 model Modern Warfare da aynı cadde üzerinde benzer bir patlama sahnesine ev sahipliği yapıyor.

Kupürün devamı yeni oyun içerisindeki hikaye ile parallelik göstermese de caddenin ve patlamanın tutuyor olması ilgi çekici. Bakalım önümüzdeki Modern Warfare oyunlarında geçmişe bir gönderme olacak mı?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum