Monster Hunter Filmi %100 Tamamlanmış

2021'den önce kimse göremez

Son dönemlerde oyunlar bolca dizi ve filmlere konu olmaya başladı. Hazırlıklarına yaklaşık bir yıl önce başlanan Monster Hunter filmi de sinemada izleyicileriyle buluşacağı günü bekliyor. Paul W.S. Anderson'un yönetmenliğini yapacağı film özellikle karşımıza çıkan kamera arkası fotoğraflardaki atmosferiyle tepki çekmişti. Yönetmen Anderson, yaptığı açıklamada filmin tamamlandığını ancak hemen vizyona girmeyeceğini belirtti.

"Film şuan %100 hazır durumda. Aslında İşçi Bayramı'nın hafta sonunda (Amerika'da işçi bayramı 7 Eylül'e denk geliyor) filmi vizyona sokacaktık. Ancak 2021 yılına erteledik. Şunu söyleyebilirim ki film tamamen bitti. 23 Nisan 2021'de vizyona girecek. Kendi adıma konuşmam gerekirse bu zamana kadar yaptığım en favori filmim oldu. Kendine has, eşsiz bir tarafı var." diyen Anderson, filmle ilgili beklentileri özellikle kendi açısından epey yükseltti. 

Capcom için daha önce Resident Evil film serisini de yazıp, yöneten Paul Anderson, o filmlerde de Milla Jovovich ile beraber çalışmıştı. Monster Hunter filminde Artemis karakterini canlandıracak olan Jovovich ve ekip arkadaşları Birleşmiş Milletler adına yaratıklarla dolu bir dünyayı "kurtarmaya" gidecekler. Monster Hunter'dan çok Call of Duty serisini andıran filmin bizlere neler göstereceğini merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Srinelli
6 Ağustos 2020 11:25

bu zamana kadar yaptığım en favori filmim mi. Ulen osursan zaten oyle olur.

Parolamı Unuttum