Monster Hunter'ın Film Adaptasyonuna Ait İlk Fragman Sızdırıldı

Milla Jovovich'i özlemiştik...

Capcom, geçtiğimiz sene Monster Hunter ismine seviye atlatmayı başardı. Monster Hunter World ile firmanın satış rekorlarını kırmayı başaran Japon firma, oyunun bir film adaptasyonuna sahip olacağını da açıklamıştı.

Yönetmen koltuğunda Resident Evil serisinden tanıdığımız Paul W.S. Anderson’un bulunacağı bu Monster Hunter filminden ilk fragman sızdırıldı.


Karakterler ve atmosfer hakkında ufak bilgilere kavuşmamızı sağlayan fragman, çöllük bir bölgede açılarak ilk canavarımızı gözler önüne seriyor. Bu sahnenin ardından yine Resident Evil serisinden tanıdığımız ve filmde Captain Natalie Artemis rolünü üstlenecek Milla Jovovich ile karşılaşıyoruz.

Ardından gelen sahnede dövüş sanatları filmleri ile ön plana çıkan Tony Jaa’yı kostümü içerisinde görme fırsatımız oluyor. 23. saniyede yüzü çok az da olsa belli olan kişinin ise Ron Perlman olduğunu söylemek mümkün.

Son saniyelerde görebildiğimiz Diablo’lar ise, Monster Hunter serisini yakından takip edenler için tanıdık gelecektir.

Sızdırılan görüntü, Şangay Uluslararası Film Festivali’nde çekilmiş. Filmin IMDB’deki açıklamasına göre Birleşmiş Milletler’e ait bir ekip, farklı bir dünyaya açılan portaldan geçerek büyük canavarların hükmettiği bir dünyaya gidecek. Burada yaşayan insanlarla güçlerini birleştiren ekip, dünyaya dönmenin yollarını arayacak.

Film 2020 yılında beyaz perdede olacak.

YORUMLAR
xlight007
19 Haziran 2019 14:13

ulan canım dune filmi çekti çıksada izlesek

Hedysseus
19 Haziran 2019 04:42

Wizards Unite çıkış fragmanı yayınlandı, 21'inde geliyor :)

Parolamı Unuttum