Monster Hunter Filminden İlk Gerçek Set Görüntüsü ve Hikaye Özeti Geldi!

Kılıç iyiymiş.

Paul W.S. Anderson'un çektiği Monster Hunter filminden gelen haberler ve görüntüler filmin giderek bir Call of Duty filmine benzediği yönündeydi. Fakat IGN'den gelen bu özel haber içimize bir nebze de olsa su serpmeyi başardı. En azından güzel bir kılıç gördük!

monsterhaberici

IGN'in paylaştığı ilk gerçek set fotoğrafında Milla Jovovich'i ve Tony Jaa'yı Monster Hunter dünyasına daha uygun bir şekilde gördük. Özellikle Jaa'nın taşıdığı kılıç, oyundan fırlamış gibi duruyor. Filmle ilgili bir hikaye özeti de paylaşan IGN, hayranları biraz rahatlatmış duruyor. IGN'in paylaştığı hikaye özeti şu şekilde;

"Dünyamızın dışında başka bir dünya daha var. Daha güçlü ve daha tehlikeli bir dünya. İnanılmaz güçteki yaratıklar bu diyarı öldürücü bir gaddarlıkla yönetiyor. Lt. Artemis(Milla Jovovich) ve onun sadık askerleri bizim dünyamızdan bu diyara gittiği zaman büyük bir şok yaşadılar. Artemis'in amansızca mücadelelerine rağmen düşmanın olağan üstü gücü, durmak bilmeyen saldırıları onu çaresiz bıraktı. Artemis, bu yaratıklara karşı mücadele etmenin yolunu bulan gizemli bir adamla bir araya gelir ve yeniden savaşmanın bir yolunu bulur."

Filmin Call of Duty benzeri ilk görüntülerine rağmen, hem bu açıklama hem de ilk fotoğraf oyuna daha benzer bir atmosferi işaret ediyor. Yönetmen Anderson da, "Artemis bir orijinal karakter, seyircinin avatarı konumunda. Onların bu dünyaya açılan kapısı. Derinlerde, antik bir uygarlığın olması fikri, bu uygarlığın kalıntıları arasında mücadele etmek, daha gelişmiş bir uygarlığın kendi sonunu getirmesi bunlar size çeşitli mekanlar sağlıyor. Tabii ki 50 saatlik bir Monster Hunter oyunu deneyimi kadar mekan görmeyi beklemeyin fakat 2 saatlik bir film için harika bir macera ve şahane görseller hazırlıyoruz." diyerek, hayranlarla olan buz dağını biraz daha eritti.

Bakalım bu açıklamalar filme olan bakışı ve beklentiyi ne yönde değiştirecek? Paul W.S. Anderson, kendisinin de dediği gibi zamanında Capcom ile 9 yıl çalışmasının verdiği deneyimi gösterebilecek mi? Yoksa oyundan fırlamış sahneler kısıtlı kalacak ve yine Amerikan Askerleri tarafından kurtarılan bir başka diyar mı izleyeceğiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum