Monster Hunter Rise’ın İlk Oynanış Videosu Paylaşıldı

Canavar avcılarımız yeni maceralara hazır mı?

Monster Hunter gerçekten bambaşka bir alem. Serinin takipçilerinin övgülerinde ne kadar haklı olduğu Monster Hunter World ile daha iyi anlaşıldı. Sonuç olarak Monster Hunter World, Capcom’un en çok satan oyunu olmayı başardı. Ve şimdi sıra serinin yeni oyununda. Önümüzdeki yıl Switch için çıkacak olan Monster Hunter Rise’ı merakla bekliyoruz.

Tokyo Game Show’da gösterilen oyunlardan birisi de işte bu yeni Monster Hunter oyunu oldu. Oynanıştan bir kesit sunulan video 20 dakika sürüyor:

Tetranodon avı görevini izlediğimiz bu videoda ilk olarak çadırımızı ziyaret ediyor, ekipmanlarımızı kontrol ediyoruz. Videonun ilgi çekebilecek yanlarından birisi, Palico’muzun yanında artık bir de Palamute’umuzun olması; hayvan dostlarımızla av yine gayet zevkli olacak gibi görünüyor. Etrafta keşfedilmeyi bekleyen pek çok canlı olacak. Keşiflerimiz konusunda binek olarak da bize destek olan Palamute'un epey faydasını görecek gibiyiz. Genel olarak baktığımızda, klasik bir Monster Hunter oyunu daha geliyor diyebiliriz, yine çok zevkli olacağına şüphe yok.

Monster Hunter Rise, 26 Mart 2021’de Switch’e özel olarak çıkışını gerçekleştirecek. Kendisini büyük bir hevesle bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum