Monster Hunter Wilds'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

28 Şubat 2025'te bizlerle

Capcom'un muhteşem Monster Hunter serisinin yeni halkası Monster Hunter Wilds ile buluşma tarihimiz en sonunda belli oldu, önümüzdeki Şubat ayında yeni bir ava çıkıyoruz:

Bu yeni fragmanla "Forbidden Lands Research Commission"'ın (Yasak Topraklar Araştırma Komisyonu) kuruluş hikayesini öğreniyor, ayrıca oyunun ana canavarıyla da ilk kez karşılaşıyoruz. Arkveld, uzun zamandır soyunun tükendiği düşünülen bir canavar. Ama gördüğümüz gibi soyu tükenmemiş, kanlı-canlı bir şekilde karşımızda. 

Birkaç yıl önce Yasak Topraklar sınırında Nata adında bir çocuk kurtarılmış. Nata'nın gizemli sözlerini ipucu olarak kullanan komisyon, gizemli canavarı araştırmak üzere toplanıyor. "Beyaz Hayalet" (The White Wraith) olarak adlandırılan bu gizemli canavarı araştırmak ve Nata'nın kuşatma altındaki halkı "Koruyucular"ı (The Keepers) kurtarmak için yola çıkıyor araştırma ekibimiz. Böylece maceramız da başlamış oluyor.

Monster Hunter Wilds, 28 Şubat'ta oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Biz de kendisiyle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum