Moon Knight Dizisinin Çekimleri Ertelendi

Takvim giderek sıkışıyor

Marvel Sinematik Evreni oldukça hızlı bir genişleme dönemine girmiş durumda. Artık sadece sinemada değil Disney+ üzerinden dizilerle de büyüyen MCU'da doğal olarak bir takvim sıkışıklığı meydana geldi. 2021 için planlanan WandaVision dizisinin 2020 yılına çekilmesiyle başlayan kaymadan son etkilenen yapım ise Moon Knight dizisi oldu. Normal şartlarda 2021 yılında yayınlanmaya başlaması beklenen dizinin çekimleri ertelendi ve yayın tarihi muallakta kaldı. 

GWW'den gelen haberlere göre Ağustos ayının ortalarında Atlanta'da başlayacak olan dizinin çekimleri, Kasım ayına ertelendi. Çünkü Atlanta'da yer alan Pinewood Stüdyolarında aynı zamanda Loki, WandaVision ve The Falcon & The Winter Soldier dizileri de çekiliyor. Bu ertelemeyle birlikte dizinin 2022 yılının güz döneminde yayınlanmaya başlayacağı tahmin ediliyor. Son olarak Beau DeMayo'yu senarist olarak ekibine katan Moon Knight çekimlere başlamadan önce biraz daha beklemek zorunda. 

Marc Spector'un hikayesini uzun zamandır bekleyen Marvel hayranları için bu erteleme kötü gibi gözükse de Disney'in karakterden çok daha büyük beklentileri var. Henüz bir başrol seçilmemiş olsa da Disney konuya uzun vadeli bakıyor ve olası bir ikinci sezon hatta diziden sonra geçecek bir Moon Knight filmi düşünülüyor. Karakterle ilgili büyük planları olan Disney'in ince eleyip sık dokuması da iyiye işaret. Geç olsun, güç olmasın... 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum