Moon Knight Dizisinin Yönetmeni De Belli Oldu

Haberler peş peşe geliyor

Disney+'nın Marvel dizileri bu yıl sonunda WandaVision ile başlıyor. Tıpkı 2008 yılında beyaz perdede Iron Man ile başlayan sinematik evren gibi yeni ve geniş bir dizi evreni de bizleri bekliyor. Bu sayede sinemada izleyemediğimiz ilginç karakterleri de kanlı, canlı bir şekilde görebileceğiz. Bu kapsamda hazırlıklarına başlanan Moon Knight dizisi geçtiğimiz gün başrol olarak Oscar Isaac'i açıkladı. Deadline'ın haberine göre dizinin yönetmeni de belli oldu. 

2016 yılındıa vizyona giren Eshtebak (Çatışma) filmini de yönetmiş olan Mısırlı yönetmen Mohamed Diab yeni dizide yönetmen koltuğuna oturacak. Moon Knight hikayesinde Mısır ve mitolojisinin de kilit bir role sahip olduğunu düşünecek olursak Diab ismi epey enteresan bir sonuç verebilir. Jeremy Slater'ın yürütücülüğünü yapacağı Moon Knight dizisinin senaryosu ise Beau DeMayo tarafından kaleme alındı. 

İlk olarak 1975 yılında yayınlanan Werewolf by Night çizgi romanının 32. sayısında gördüğümüz Marc Spector, hem CIA bağlantısı hem kişilik bozuklukları hem de Ay Tanrısı Khonshu ile olan bağlantılarıyla izlemesi çok keyifli bir karakter olacak. Disney+, dizi için henüz resmi bir yayın tarihi açıklamadı. Ancak artık yönetmenin de belli olmasıyla birlikte diziyle ilgili somut gelişmeleri öğrenmeye başlayacağız gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum