Morbius Filminden Gelen Set Fotoğrafı Kraven'ı İşaret Ediyor

Bütün Spider-Man düşmanları, birleşin!

Venom'un gişede yakaladığı beklenmedik başarı Sony'i devasa bir Spider-Man evreni yaratmaya itti. Bu evrende şu an için eksik olan tek şey ise, Spider-Man! Venom'un devam filminin gelceğini ve bu filmde Carnage'in yer alacağını biliyoruz. Bir diğer proje ise Jared Leto'nun başrolünde yer alacağı Morbius filmi. Daha önce  Leto, film setinden bir fotoğraf yayınlamıştı. Gelen son set fotoğrafı ise bir başka Spider-Man düşmanı olan Kraven'ı işaret ediyor.

morbiuskravenhaberici

Bir nakliye kamyonunun arkasında yazan "Kraven Pastries" yazısı, tüm bu ortak evren olayına dair ilk kanıt olabilir. Zira Sony'nin gelecek planları arasında bir Kraven filmi de yer alıyor, hatta gelen haberlere göre Sony, Spider-Man'i ilk kez bu Kraven filmiyle birlikte yeni yarattıkları evrene dahil edebilir. Morbius filminin ismi de daha önce açıklanmıştı. Morbius: The Living Vampire ismiyle anılan projenin adı henüz kesinleşmiş değil, o yüzden şimdilik bu isim kullanılıyor demek daha doğru olacaktır.

Jared Leto'nun dışında kadrosunda Adria Arjona, Matt Smith ve Jared Harris gibi isimleri de barındıracak olan filmin 31 Temmuz 2020'de vizyona girmesi bekleniyor. Venom filminde olduğu gibi Spider-Man The Animated Series'ten de tanıdığımız Avi Arad yine filmin yapımcılarından birisi, yönetmen koltuğunda ise Daniel Espinoza oturuyor. Bakalım Venom'un büyük başarısının ardından gelecek Morbius, gişede Sony'i tatmin etmeyi başaracak mı? Eğer başaramazsa bütün bu yeni sinematik evren projesi suya düşebilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum