Mortal Kombat 2, Karl Urban'ı Kadrosuna Kattı!

OI! It's Fatality time

Dövüş oyunlarında "GET OVER HERE!" yapmaktan öteye gidemediğim için Mortal Kombat oyunları benim için aslında tüm bir janrı temsil ediyor. Çocukluk yıllarından bu yana becerebildiğim tek oyun serisi olunca Mortal Kombat'ın her türlü medyasına da ayrı bir ilgi duyuyorum. Eski filmlerin biraz ucuz olması, 2021 yılında çıkan filme olan ilgimi daha da arttırmış ancak sonucunda muhteşem bir hayal kırıklığı yaşamıştım. 

Devamının Johnny Cage önderliğinde geleceği kesin olan filmin bu kararını da epey sorgulamıştım. Ancak son yaşanan gelişme adeta Raiden'ın göklerden inmesi gibi tüm evrenin yüreğine umut serpiştirdi. Bir süredir Karl Urban ile görüşen stüdyo nihayet işi resmiyete döktü ve Karl Urban, Mortal Kombat 2'de Johnny Cage'i canlandıracak. 

The Boys sayesinde Butcher'ın "OI OI OI" demesine oy oy oy demenin ötesine geçemeyen bendeniz de bu haberi apayrı bir sevinç ile karşıladım. İlk filmde belki vahşet vardı ama bir tutam Butcher olayları daha da leziz hale getirecektir. Bu haberin kesinleşmesi üzerine Bosslogic'ten gelen muhteşem posteri de yazının en altına iliştiriyorum. 

Moon Knight'ın senaristi Jeremy Slater'ın kaleme alacağı devam filminin yönetmen koltuğunda ise yeniden Simon McQuoid oturacak. Scorpion, Sub Zero ve Jax gibi isimlerin yanı sıra Karl Urban soslu Johnny Cage de katılınca hiç yoktan beynimin içerisinde fatality komboları yanıp sönmeye başladı. Umarım bu sefer film bizi bitirmez... 


 

YORUMLAR
allalla
8 Mayıs 2023 11:55

@doksanlariozleyenadam o filmin sende ve bende bir mazisi, bir nostaljisi var. bizim için özel bir yapımdı haliyle. tabi bunda, serinin sonraki filmlerinin kötü olmasının da etkisi vardı.

lakin neden daha iyisi yapılamasın?

not: mesajlara cevap yazıp gönderince 505 hatası veriyor. halledin şu problemi sayın oyungezer ekibi.

doksanlariozleyenadam
allalla
9 Mayıs 2023 18:16

keşke daha iyisi yapılsa da izlesek canım kardeşim


Decypher
allalla
8 Mayıs 2023 17:08

Bakayım hani 505.

allalla
Decypher
9 Mayıs 2023 13:33

//ibb.co/dMY56BJ

işte böyle bir hata! 

creepylord
Decypher
9 Mayıs 2023 11:36

Arada yapıştırıyor 505 i. Ama tekrar deneyince düzeliyor. En azından geri yapınca yazdıklarımız silinmiyor, tekrar gönder diyerekten ikinci baskıda gidiveriyor mesaj.
Valla vaziyet hala Disqus ı özletiyor be müdürüm. :/


doksanlariozleyenadam
7 Mayıs 2023 00:20

bunların hiç biri 1995'te yapılan versiyonun tadını vermez sonyası ayrı cage'i ayrı güzeldi..christopher lambert raiden'dı be borumu

Parolamı Unuttum