Mortal Kombat Filminin Bir Oyuncusu Daha Belli Oldu

Vampir Nitara

Mortal Kombat filminin yazarı Greg Russo, James Wan'ın yapımcılığını üstlendiği filmde çok sayıda karakter göreceğimizi söylemişti ve şimdi de Nitara'nın filmde yer alacağını öğrendik. Eğer Nitara gibi nispeten az bilinen karakterler bile filmde yer alacaksa, ana kadrodan da daha fazla ismi görmeyi bekleyebiliriz.

Düşmanlarının kanını içen bir vampir olan Nitara'nın Mortal Kombat serisindeki rolünün ufak olduğunu söylemek mümkün. Kendisini ilk olarak Mortal Kombat: Deadly Alliance'ta görmüştük. Feast of Blood (Kan Ziyafeti) fatality hareketi son derece ünlüydü zamanında ama artık özellikle de Mortal Kombat 11'in fatality'leri yanında biraz masum kalıyor :) Ancak filmde ilk kez fatality'leri de göreceğimiz için belki Nitara'nın da bu ünlü bitiriş hareketini görebiliriz.

Filmde Nitara'yı canlandıracak olan oyuncu ise Elissa Cadwell. Kendisinin ismini daha önce duymamış olmanız mümkün, çünkü Cadwell daha önce sadece dublörlük yapmış ve rol aldığı en ünlü film de Aquaman.

Mortal Kombat filminde Hiroyuki Sanada (Scorpion), Chin Han (Shang Tsung), Joe Taslim (Sub-Zero), Jessica McNamee (Sonya Blade), Josh Lawson (Kano), Ludi Lin (Liu Kang), Mehcad Brooks (Jax), Tadanobu Asano (Raiden) ve Sisi Stringer (Mileena) rolleri belli olan diğer oyuncular.

YORUMLAR
Mehmet
14 Kasım 2019 06:32

sub zero ve scorpion seçimleri muhtesem

Parolamı Unuttum