Mortal Kombat Filminin Oyuncuları Belli Olmaya Başladı

Jackson 'Jax' Briggs, Liu Kang, Mileena ve Raiden

New Line'ın 5 Mart 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanan Mortal Kombat filmiyle ilgili elimizde çok fazla bilgi yok. Yönetmenliğini Simon McQuid'in yapacağı ve senaryosu Greg Russo tarafından kaleme alınacak film James Wan ve Todd Garner yapımcılığında karşımıza çıkacak. Hangi zaman aralığında geçeceğini bilmediğimiz filmin oyuncu kadrosuysa yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Filmde Jackson 'Jax' Briggs, Liu Kang, Mileena ve Raiden karakterlerini kimlerin canlandıracağı belli oldu diyebiliriz. Buna göre Jax rolünde True Blood ve Supergirl dizilerinden tanıdığımız Mehcad Brooks, Liu Kang rolünde Power Rangers ve Aquaman'de izlediğimiz Ludi Lin, Mileena rolündeyse ilk kez kamera karşısına geçecek olan Sisi Stringer oynayacak. Raiden rolü için ise görüşülen ve çok büyük ihtimalle anlaşma sağlanacak oyuncu Thor: Ragnarok'ten de hatırlayacağınız Tadanobu Asano.


Daha önce de filmde Sub Zero rolünde Joe Taslim'i izleyeceğimiz açıklanmıştı.

Filmin çekimlerine Eylül ayında Avustralya'da başlanacak ve çekimlere bu kadar az kaldığına göre çok yakında diğer karakterleri de kimlerin canlandıracağını öğreneceğiz (ve bu sayede filmde hangi Mortal Kombat karakterlerinin bulunacağını da öğrenmiş olacağız).

Bakalım film Greg Russo'nun dediği gibi R reytingini hak edecek ve Mortal Kombat ismine yakışır sertlikte bir film olacak mı? Filmde ilk kez fatality hareketlerini göreceğimizi de hatırlatayım.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum