Mortal Shell İlk Sene Epic Games'e Özel Olacak

Fiyatıysa müthiş

Duyurulduğu günden beri Souls türünü sevenleri heyecanlandırmayı başaran Mortal Shell, yayınlanan en yeni videosuyla da beklentilerimizi arttırmıştı. Elbette oyunun katetmesi gereken daha yol var, ama genel olarak oyunun çok iyi göründüğünü söylemek lazım.

Mortal Shell bu yılın üçüncü çeyreğinde PC, PS4 ve Xbox One için aynı anda çıkacak ve ilk yılında PC için yalnızca Epic Games Store üzerinden yayınlanacak. Oyunun çıkış fiyatı 30$ / 30€ olarak belirlenmiş ama Epic Games Store'daki sayfasına girdiğimizde bizi gerçekten de güzel bir sürpriz bekliyor. Mortal Shell'in Türkiye fiyatı yalnızca 49 lira! Yani bu fiyattan bu oyunu gerçekten de kaçırmamak lazım.

Mortal Shell, 2021'in 3. çeyreğindeyse Steam'e gelecek.

Oyunun geliştiricisi Cold Symmetry, Epic Games'e teşekkür etmeyi ihmal etmemiş ve Epic'in sunduğu mali desteğin kendileri gibi küçük bir stüdyo için son derece değerli olduğunun altını çizmiş.

Oyunun yayınlanan boss videosunda ise henüz bir Shell sahibi değiliz, yani özel yeteneklerimiz falan da yok, tek sahip olduğumuz şey kılıcımız. "Oyun burada oyuncuya temelleri gösteriyor ve kılıç yeteneklerini test ediyor: hareket, zamanlama, sezi, mesafe ve ustalık. Savaş alanında dikkat dağıtıcı hiçbir şey yok, soyut, açık ve sisli bir ortam. Hiçbir bahaneniz yok" denmiş.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum