Mount & Blade II: Bannerlord Da DLSS Desteğine Kavuşuyor

Nvidia, DLSS ve Ray-Tracing destekleyecek yeni oyunları duyurdu

Nvidia yakın zamanda DLSS ve/veya Ray Tracing desteğine kavuşacak yeni oyunların listesini açıkladı. Buna göre yakında Mount & Blade II: Bannerlord, Mortal Shell, Xuan-Yuan Sword VII, Edge of Eternity ve Ready or Not da RTX desteklemeye başlayacak.

Mount & Blade II: Bannerlord'a DLSS desteği Kasım ayı içinde gelecek ve bu sayede RTX kartlara sahip PC oyuncuları oyunu daha yüksek FPS veya daha yüksek çözünürlükte oynayabilecekler. Aynı şekilde Edge of Eternity de Kasım ayı içinde DLSS desteği alacak.

Başarılı bir Dark Souls benzeri oyun olan Mortal Shell'e hem DLSS, hem de Ray Tracing desteği gelecek. Oyunun geliştiricisi Cold Symmetry, ışın izlemeli gölgeleri yine Kasım ayında oyuna ekleyecek.

29 Ekim'de çıkacak olan Xuan-Yuan Sword VII ise ilk günden ışın izlemeli global aydınlatma ve DLSS özelliklerine sahip olacak.

Ready or Not da hem Ray Tracing, hem de DLSS desteğine sahip olacak oyunlardan. Oyun ışın izlemeli yansımalar, gölgeler ve oklüzyon özelliklerini destekleyecek.

NVIDA ayrıca Ray Tracing ve DLSS desteğine sahip olacak bazı AAA oyunları da listeledi, bunlar da tahmin edebileceğiniz üzere Call of Duty: Black Ops Cold War, Cyberpunk 2077, World of Warcraft: Shadowlands ve Watch Dogs Legion.

YORUMLAR
creepylord
21 Ekim 2020 15:29

cod mw'e de getirin be olm yazıktır.

Parolamı Unuttum