Mount & Blade II: Bannerlord, Gamescom 2019'da Oynanabilir Olacak!

Oyuncular nihayet Bannerlord oynayabilecekler

TaleWorlds Entertainment'ın bu seneki Gamescom'a katılacağı haberi elbette sürpriz değil. Ancak bu sefer önemli bir değişiklik var: 21 Ağustos - 24 Ağustos tarihleri arasında Köln'de düzenlenecek olan fuarda TaleWorlds de yer alacak ve fuara katılan tüm oyuncular Mount & Blade II: Bannerlord'u bizzat oynama imkanına sahip olacaklar!

Bugüne kadar Mount & Blade II: Bannerlord'u yalnızca basın oynayabilmişti, ilk kez oyuncular da oyunu oynayabilecek ve herkese açık standda Bannerlord'un çok oyunculu modlarından birini bizzat deneyebilecekler.

TaleWorlds oyunculara oynatmak için çok oyunculu modun seçilme sebebini şu şekilde açıklıyor: "Haliyle bu etkinlikteki oyun oturumları, mümkün olduğunca çok kişiye şans vermek adına kısıtlı bir süreye sahip olacak. Tek kişilik modun ne kadar devasa olduğunu düşünürsek katılımcıların kum havuzu oynanışının sunduklarının ufak bir kısmını bile deneyimlemesi imkansız olurdu. Ancak çok oyunculu modlar daha konu odaklı ve bu sayede oyunun özü olan savaş sistemini bizzat kendiniz deneyebileceksiniz."

Oyunun tek kişilik kısmı da fuarın yine basına açık olan kısmında gösterilecek ve bolca ekran görüntüsü ve video görme şansına sahip olacağız.

Daha dün yorumlarda Bannerlord hakkında konuşurken bugün oyunun ilk defa oyunculara oynatılacağı haberini almak da hoş bir tesadüf oldu. Bakalım oyunun çıkış tarihine dair de bilgiler alabilecek miyiz?

YORUMLAR
osmanzi
9 Mayıs 2019 17:47

İşte dünyanın en uzun fıkrası.

memoefe
9 Mayıs 2019 00:23

Bannerlord'u iki dakka oynamak için her şeyi yapardım ama Gamescom'a gidebilecek param yok. Keşke Gamescom sonrası Türkiye içinde gerçekleşecek fuarlara da katılıp benzer şekilde oynatsalar oyunu...

Parolamı Unuttum