MultiVersus, Bir Ayda 20 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Bakalım ne kadar daha böyle devam edecek

Geçtiğimiz ayın sonunda açık beta sürecine giren, 15 Ağustos itibariyle de ilk sezonu başlayan MultiVersus, rüzgârı arkasına aldı gidiyor. Warner Bros tarafından yapılan açıklamaya göre; MultiVersus, henüz ilk ayını bile doldurmadan 20 milyon oyuncu sayısına ulaşmayı başardı. Bu gerçekten de dikkat çekecek bir başarı.

Ücretsiz bir oyun olması, bu kadar çok oyuncuyu kendisine çekebilmesini sağlayan en önemli faktörlerden birisi. Ama bir oyunun ücretsiz olması, tek başına yeterli olmuyor elbette; bunun yanında ilgi çekebilecek şeyler de sunmanız lazım oyunculara -ki MultiVersus’un eli bu konuda rahat. Gayet renkli karakterlere ev sahipliği yapıyor ve bundan sonra da kadrosu genişlemeye devam edecek.

Bugün itibariyle Morty de kadroya katılıyor mesela. Rick, Black Adam ve Stripe ise önümüzdeki aylarda geleceği açıklanan diğer isimler. Bunların yanında Beetlejuice ve Wicked Witch de yine önümüzdeki aylarda oyuna eklenmesi beklenen karakterler. Bunların yanında, oyuna yeni modlar da eklenecek -ki bu da ilgiyi canlı tutabilecek bir başka detay.

Bu arada her ne kadar “oynaması ücretsiz” denilse de MultiVersus'un çok iyi gelir elde ettiğini de gözden kaçırmamak lazım. NPD Group’a göre, ABD’de Temmuz ayının en iyi satış yapan oyunu MultiVersus. Bunu sağlayan ise, oyunun ücretli paketleri.

Warner Bros. Interactive ve Player First Games için işler epey yolunda gidiyor diyebiliriz yani. MultiVersus'un bu performansı ne kadar daha böyle devam eder, bunu da önümüzdeki aylarda görürüz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum