Murder On Space Station 52, PC'ye Ek Olarak Konsollara Da Çıkacak

Umut vadeden bir point and click macera oyunu

Tek kişilik geliştirici Made From Strings'in bu yıl içinde çıkacak olan point and click macera oyunu Murder On Space Station 52, PC'ye ek olarak tüm konsollar için de çıkacak. Yayıncı Dionous Games'ten gelen açıklamaya göre oyunun yeni platformları arasında PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch de var.

Bu habere bir de geliştirici Christopher Mathes'in geliştirici günlüğü videosu eşlik ediyor. Bu videoda tüm grafikleri el çizimi Space Station 52'ye gidiyor ve Anahtarlık Katili'ni bulma arayışımızda kullanacağımız mekaniklere bir göz atıyoruz.

Murder On Space Station 52'de Edward Locke olarak oynuyoruz. Bu yeni tamirci kendini daha da garip insanlarla dolu garip bir uzay istasyonunda kapana kısılmış olarak buluyor, bunlardan biri de arkasında yaralarında anahtarlar olan cesetler bırakan bir katil. Edward kendisini kısa süre içinde bir cinayet panosunu şüphelilerle doldururken buluyor ve bağlantıları kurmaya ve hangisinin Anahtarlık Katili olduğunu bulmaya çalışıyor.

Oyunda klasik point and click bulmacalara ek olarak etrafı dolaşıp keşfederek toplayabildiğimiz bir oyun içi para birimi de mevcut ve sayede hem dairemizi kişiselleştirebiliyor, hem de akvaryumumuzu doldurabiliyoruz. İlginç bir dokunuş olmuş bu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum