My Time at Portia’nın Devam Oyunu My Time at Sandrock Duyuruldu

Mart 2021’de erken erişimde

Bildiğiniz gibi, yaşam simülasyonu RYO diye tabir edilen bir oyun türü var. En popüler örneklerinden birisi Stardew Valley mesela. Geçtiğimiz yıl Ocak ayında çıkış yapan My Time at Portia da bu türden bir oyundu. Öyle ahım şahım bir oyun olmasa da sonuçta kendi çapında başarılı olduğu söylenebilir. En azından yapımcısını bir devam oyunu yapmaya motive edecek düzeyde bir başarıya ulaştığı ortada.

Geliştirici ekip Pathea Games, paylaştığı resmi duyuru ile My Time at Sandrock adlı bir devam oyunu üzerinde çalışmakta olduklarını ilan etti. Oyun için bir de fragman paylaşıldı:

Normalde My Time at Portia için ek bir içerik gibi planlanan Sandrock, sonrasında geliştirici ekibin fikirlerini mevcut oyunun teknik yapısıyla yansıtamayacaklarını görmeleri üzerine sıfırdan hazırlanan bir oyun haline gelmiş. Özellikle çok oyuncu modu bunu bir anlamda zorunlu kılmış.

İlk oyun ile aynı zaman diliminde geçecek bu oyundaki şehrimiz Sandrock, aslında Portia ile de komşu, dolayısıyla ilk oyundan tanıdık yüzlerle karşılaşmamız da kuvvetle muhtemel.

My Time at Sandrock’ın nasıl bir oyun olacağını önümüzdeki yıl bahar aylarında tecrübe etmeye başlayacağız; Mart 2021’de Steam’de erken erişime sunulacak. Çıkış tarihi konusunda ise hedef 2022; bahar aylarında PC, yaz aylarında ise konsollar için çıkış yapması planlanıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum