Myst De Televizyon Dizisi Oluyor

Gizemli adalarda maceralar

Deadline yine bombayı patlattı ve Village Roadshow'un Myst dizisinin pilot bölümünü yazması ve dizinin yürütücüsü olması için X:-Men: First Class'ın yazarı Ashley Edward Miller ile anlaştığını duyurdu. Habere göre Village Roadshow (ki kendileri geçen sene Haziran ayında Myst TV dizisi ve / veya film haklarını satın aldığını duyurmuştu), oyunun hazırdaki mitolojisini daha da genişletme niyetinde.

Stüdyo, içerisinde filmlerin, senaryolu ve senaryosuz televizyon içeriklerinin olduğu çok platformlu bir evren geliştirmek istiyormuş.

İlk olarak 1993 yılında Mac için yayınlanan, sonrasındaysa PC ile buluşan Myst döneminin en popüler oyunlarından biriydi ve CD sürücülerin satışlarını patlatmıştı. Oyun altı ay içinde Macintosh'ta 200 binin üzerinde satmıştı ki PC'de bile "çok satan" unvanını almasına yetecek bu sayı, Mac oyunları düşünüldüğünde inanılmaz bir miktardı. Oyun PC'de ilk senesinde bir milyonun üzerinde sattı, hatta hazırlanan strateji rehberi bile 300 binin üzerinde satmayı başardı. 2002 yılında The Sims çıkana kadar 90'ların en çok satan PC oyunu olmuştu Myst.

Her ne kadar yeni neslin pek de aşina olmadığı bir oyun olduğunu söyleyebilsek de, video oyunları tarihinin bu en özel isimlerinden birine dayanan bir diziyi izlemek, özellikle de eski kuşak için son derece keyifli olacak bence.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum