Myth of Empires ve Ark Geliştiricileri Uzlaşmaya Vardı

Myth of Empires tekrar satışa çıkacak

2021 yılının sonlarında Ark: Survival Evolved'un geliştiricisi Snail Games, Myth of Empires'ın geliştiricisi Angela Game'e DMCA ihtarı çekmiş ve telif ihlali gerekçesiyle Myth of Empires'ı Steam'den kaldırmıştı. Bunun üzerine Angela Game de Snail Games'e karşı dava açmış ve uğradığı zararlara karşılık tazminat istemişti.

Bu iki geliştirici ekip ve Ark'ın yayıncısı Studio Wildcard aralarında uzlaştıklarını duyurdu. Hatta uzlaşmakla kalmamışlar, Myth of Empires'ın tekrar yayınlanması için de birlikte çalışacaklarmış. Angela Game de buna karşılık Snail Games'e satışlara bağlı olarak telif ödeyecek.

Angela Game başkanı Yi Leng Zheng, stüdyo olarak Snail'in işine zorluk çıkarmış olduklarını kabul ettiklerini açıklarken Studio Wildcard eş-kurucusu Doug Kennedy ise anlaşmaya varmış olmaktan ve Myth of Empires'ın yeniden yayınlanması için birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Snail Games ise Myth of Empires'a karşı gönderdiği DMCA ihtarını geri çekecek ve Angela Game'e Myth of Empires'ın yayınlanması için yardımcı olacak. Hedeflenen yeniden çıkış tarihi ise 2024'ün başları.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum