Mythbuster'dan Adam Savage, Kratos'un Baltasını Yaptı

İzlerken gaza gelenler?

MythBusters'la tanıdığımız güzel insan Adam Savage bu sefer de Kratos'un God of War'da kullandığı Leviathan baltasına el attı ve sonuç gerçekten de müthiş.

Savage'dan bu baltayı yapmasını yeğeni istemiş, Savage de hem yeğeninin isteğini kırmamak, hem de yapım sürecini paylaşıp bizlere de örnek olmak için harika bir YouTube videosu hazırlamış. Bu videodada baltanın yapım sürecini an be an takip edebiliyoruz. Hatta izlerken belki siz de "o kadar da zor değilmiş canım" diyerek gaza geleceksiniz, belli mi olur?

Savage bitmiş baltayı Twitter'da da paylaştı ve Cory Barlog da mesaj atmadan duramadı haliyle :) Baltanın sapı ahşap olsa da kesici kısmı tamamen PVC levha kullanılarak hazırlanmış. Yani bakıldığında kesici gibi dursa da aslında zararsız olduğunu söylemek mümkün, ama boyası da gayet iyi olduğu için gerçek metali andırıyor.

Yapım aşamaları öyle çok da zor değil ve bazı tekniklerin öğrenilmesi için de hoş bir video olmuş. Belki Savage bundan sonra da birkaç God of War eşyası modeller bu şekilde.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum