Advertisement

Naruto Online Tamamen Türkçe Olarak Geliyor

Naruto’nun tek resmi RPG browser oyunu geliyor

Geçen yıl yayımlanan Naruto Online'nın tamamen Türkçe sürümüyle önümüzdeki günlerde Türkiye'de çıkacağı duyuruldu.

Tamamıyla Naruto evreninde geçen Naruto Online, animede anlatılan hikâyeye sadık kalıyor. Başlangıçta Naruto ve Naruto Shippuden hikâyelerini temel alan 8 bölümü oynayabileceksiniz. Ayrıca, bu 8 bölüm boyunca Village Hidden in the Sand ve Valley of the End gibi tanıdık mekânlara da uğrayacaksınız.

Oyunun seslendirme kadrosu, Naruto’nun seslendirme kadrosuyla aynı. Yani Narutoseverlerin gönüllerinde taht kurmuş karakterlerin sesleri oyun içinde de aynı seslendirme sanatçıları tarafından hayat bulmuş. Oyunda Naruto mangalarındaki kilit sahneler de yer alıyor.

Oyunda toprak, su, ateş, rüzgâr ve yıldırım elementlerini temsil eden karakterlerden birini seçerek maceraya katılıyosunuz, ardından çeşitli görevleri yerine getirerek ve farklı oyun modlarını deneyerek deneyim kazanıyorsunuz. Ayrıca aralarında Naruto, Sasuke ve Sakura gibi efsane karakterlerin de olduğu toplam 170 ninjayla karşılaşabilir ve sevdiğiniz bu karakterlerle takımlar oluşturup yan yana çarpışabilirsiniz.

Tek kişilik modun yanında çok oyunculu mod ve devasa Worldboss savaşları, oyunculara deneyim kazanmak, güçlü eşyalar bulmak, karakterlerini geliştirmek ve farklı kıyafetler kazanmak için sayısız fırsat sunacak.

Bandai Namco ve Tencent iş birliğiyle geliştirilen Naruto Online Türkiye’de Oasis Games tarafından ve tamamen Türkçe olarak yayımlanacak. Oynaması ücretsiz olan tarayıcı tabanlı oyunu internete bağlı herhangi bir bilgisayarla Oasis Games portalı ve Facebook üzerinden oynamak mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum