Taika Waititi, Thor: Love and Thunder'ın Yıldızını Açıkladı

Chris Hemsworth mü? Natalie Portman mı?

Marvel Stüdyoları, San Diego Comic-Con sırasında Thor: Love and Thunder filmini duyurduğunda hayranlar oldukça şaşırmıştı. Çünkü filmin çizgi romanlardaki The Mighty Thor serisini konu alacağını öğrenmiştik. Yani Natalie Portman'ı da Thor olarak göreceğiz. Hal böyle olunca filmin yıldızının kim olacağı da büyük bir merak konusu oldu.

Yönetmen Taika Waititi yaptığı açıklamada filmin yıldızının Chris Hemsworth olacağını belirtti. Geçtiğimiz dönemlerde Natalie Portman'ın dönüşünden de bahseden başarılı yönetmen onu yeniden filme katmak ve farklı bir ton yaratmak için böyle bir yola gittiklerini belirtmişti.


MTV News'e konuşan Waititi,"Filmin yıldızı Chris Hemsworth olacak. Bu bir Thor filmi ve Chris de Thor. Tabii ki Natalie Portman da filmin içinde." dedi ve duruma açıklık getirdi. Marvel Stüdyolarının da bu yeni Thor fikrine sıcak baktığını biliyoruz, Kevin Feige defalarca hem Waititi'yi hem de esin kaynağı olan çizgi roman serisini övmüştü. 

Natalie Portman'ın dönüşü, Chris Hemsworth'ün Marvel Sinematik Evreni içerisinde ilk kez dört filme ulaşan karakter olma rekorunu kırması ve tabii ki senaryosuyla Thor: Love and Thunder bence MCU'nun şimdilik duyurduğu dördüncü aşama filmlerinden en ilginç olanı. Film, 5 Kasım 2021'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum