Naughty Dog, The Last of Us Part 2'de Multiplayer Olmama Sebebini Açıkladı

Olsa bir dert, olmasa bir dert

Naughty Dog, The Last of Us Part 2'de multiplayer olmayacağını açıklayınca bazı oyuncular bu duruma tepki gösterdi. Tepkiler artınca da Naughty Dog bu konuda yeni bir açıklama yapma zorunluluğu hissetti.

Stüdyonun Twitter hesabından yayınlanan açıklama şu şekilde:

"The Last of Us Part II'deki multiplayer olayına açıklık getirmek istiyoruz. Daha önce de söylediğimiz gibi oyunun tek kişilik hikayesi Naughy Dog'un bugüne kadarki uzak ara en tutkulu projesi. Benzer biçimde The Last of Us Part I'deki Factions modunun evrimi üzerinde geliştirme çalışmaları başladığında, ekibin vizyonu devasa tek kişilik hikayemize eklenecek bir ek modun da ötesine geçti. Her iki vizyonu da desteklemek istediğimizden zor bir karar verdik ve The Last of Us Part II'nin online mod içermemesini kararlaştırdık.

Ancak ekibimizin online çabalarının meyvelerini er ya da geç deneyimleyeceksiniz, sadece The Last of Us Part II'nin bir parçası olmayacak. Bunun ne zaman, ne şekilde karşınıza çıkacağını hala düşünüyoruz. Ama emin olun ki biz de hepiniz gibi Factions modunun hayranlarıyız ve hazır olduğunda daha fazla bilgi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."

> The Last Of Us 2’nin Çıkış Tarihi Sonunda İlan Edildi!

Bu açıklamaya bile olumsuz tepkiler geldiğini söylemeliyim. Sizce de ilginç değil mi? Tek kişilik hikaye oyunları üreten bir stüdyo, kalitenin düşmemesi için multiplayer eklememeye karar verdiğini açıklıyor ve bazı oyuncuları bunu beğenmiyor. Aksi olsa, tek kişilik hikayeden ödün verilse yine tepki olacaktı. Sanırım Naughty Dog da herkesi mutlu etmenin mümkün olmadığını anlamış, belki de ilk oyundaki Factions modundan da pişman olmuştur.

YORUMLAR
fatihsar1
28 Eylül 2019 14:34

Ya abi online isteyen gitsin cod,bf,fortnite,pubg oynasın sağlam bi hikaye anlatmaya çalışıyor adamlar şurda.

Parolamı Unuttum