NBA Live Tarihinde Bir İlk - Kadın Basketbolcular Da Oyunda!

Kadın basketbolcular ilk defa bir NBA oyununda!

 Geçtiğimiz seneyi es geçen NBA Live serisi NBA Live 18 ile geri dönüyoır, üstelik WNBA ile birlikte.

WNBA adından da anlaşılabileceği gibi NBA'in kadınlar ligi ve burada da oldukça başarılı basketbolcular ter döküyorlar. EA Games'in basketbol oyunu böylece kadın basketbolcuları da oyuna dahil etmiş oldu. Bununla birlikte WNBA güzel bir sürpriz olsa da oyunun pek de iç açıcı durmadığını belirtmeden geçemeyeceğim. Gerek görsel olarak, gerekse oynanış bazında bir olmamışlık var. 

NBA Live'ın baş yapımcılarından Sean O'Brien, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "WNBA'i oıyuna dahil ettiğimiz için büyük gurur duyuyoruz. WNBA'de dünyanın en inanılmaz atletleri mücadele ediyor ve biz de onları oyuna özgün bir şekilde dahil etmek için çalışıyorduk. Gururlu ve mutluyuz." ifadelerini kullandı.

NBA Live 18'de Maya Moore, Brittney Griner, Diana Taurasi, Tina Charles, Sylvia Fowles, Alisha Gray, Chelsea Gray, Jonquel Jones, ve Alyssa Thomas gibi basketbolcuların yüzleri doğrudan taranarak oyuna aktarılmış. 

EA Tiburon tarafından geliştirilen basketbol oyunu eylül ayında PS4 ve Xbox One'da çıkış yapacak. Oyunun demosu ise 11 Ağustos'ta oyuncularla buluşacak.

fifa-18-kariyer-modu-yenilik-10

YORUMLAR
Parolamı Unuttum