Advertisement

Need for Speed Heat’in Çıkış Fragmanı Eski Günlere Dönüş Sinyalleri Veriyor

Asfaltlar ağlasın

Need for Speed Heat'in çıkmasına yaklaşık 1 hafta kaldı, oyun 8 Kasım günü yayınlanacak. Electronic Arts, çıkışa bu kadar az süre kalmışken ekranlarımızı çıkış fragmanıyla şenlendirmek istemiş.

Oyunun bu yeni fragmanı görsel açıdan gerçekten çok iyi görünüyor ve gösterilen araçlar da birbirinden güzel. Açıkçası ben bu fragmanı seyrederken serinin köklerine geri dönüş iddiasını gerçekleştirebileceklerini düşündüm, umarım oyunun kendisi de bu beklentileri boşa çıkarmaz.

Fragmanın en dikkat çekici yanlarından biri de oyuncu camiasının tasarımına yardımcı olduğu araçları içermesi. EA, geçtiğimiz ay sunduğu NFS Studio uygulamasıyla oyuncuların kendi araçlarını tasarlamasına olanak sağlamıştı. Sunulan 2 milyonun üzerinde tasarım arasaından beş tanesi seçilmiş ve bunlar fragmanda kullanılmış. Siz de bu uygulamayı indirip kendi tasarımlarınızı yapabilirsiniz. Fragmana eşlik eden bültene göre oyuncular bu uygulamada tasarım yaparken ortalama 24 dakika vakit geçirmişler.

Need for Speed Heat, PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
creepylord
31 Ekim 2019 01:53

Valla bahsi geçen uygulamayı indirdik hocam. Araba miktarında ciddi bir artış olsa da parça bakımından hala oldukça kısır. 10 kişi toplaşıp aynı araca bişiler uygulasa rahat 4-5 kişi aynı kitleri seçer. Uygulamadaki parçalardan fazlası olduğunu da sanmıyorum. Sürüş konusunda bir miktar ilerleme var gibi ancak hala asphalt kadar bile yol ile temas görünmüyor araçlarda. Keyfini oynamadan bilemeyiz o yüzden çok da gömmek istemiyorum ama 2015 ve payback den sonra sürüş ve içerik olarak daha fazlasını bekliyor insan. Rakibi sayabilir miyiz bilmiyorum ama Forza Horizon'dan mis gibi sürüş fiziklerini örnek alacakken gidip de karakterimizi giydirme işine girişmelerinin sebebi de merak konusu. Neymiş karakterime puma ayakkabı giydirecekmişim. Oyun esnasında araç sürerken görmediğim bir kozmetiği sosyal medyalarında falan ne övdüler yahu. Reklamdan PR dan geri kalınmıyor boşa çıkmasa bari.

Parolamı Unuttum