Netflix, Altered Carbon Dizisini İptal Etti

Macera iki sezon sürdü

Yayın servisi konusunuda öncü bir rol oynayan Netflix, çok sayıda özgün dizisiyle oldukça geniş bir kütüphaneyi kullanıcılarına sunuyor. Bu zamana kadar büyük keyifle izlediğimiz onlarca diziden birisi olan Altered Carbon için ayrılan sürenin ise sonuna geldik. Variety'nin haberine göre Netflix, iki sezonun ardından diziye devam etmeme kararı aldı ve Altered Carbon iptal edildi. 

Richard K. Morgan'ın aynı isimli bilim kurgu romanından uyarlanan dizinin ilk sezonu 2018 yılında yayınlanmış daha sonra 2019 yılında ilk sezonun öncesini anlatan Resleeved animesi duyurulmuştu. 2020 yılının ilk döneminde ise sevilen dizinin ikinci sezonu yayına girmiş ancak tıpkı anime filmi gibi tam olarak beklentileri karşılayamamıştı. Her ne kadar ikinci sezon biraz hayal kırıklığına yol açsa da ilk sezonun yaşattığı güzel anlar için dizinin devam edeceği düşünülüyordu. Tabii pandemi nedeniyle oldukça zor günler yaşayan eğlence sektörü belki de masrafları kısmak adına böyle bir yola girmiştir.

Geçtiğimiz hafta Netflix, bütçe sıkıntıları nedeniyle The Society ve I'm Not Okay WithThis dizilerini de iptal etmişti. Bu iki dizi de aslında daha önce yapılan açıklamada ikinci sezonları için onay almıştı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Bakalım bu yeni dönemde Netflix başka hangi dizilerin fişini çekmeye karar verip, hangilerini hayatta tutacak. The Witcher'a bir şey olmadığı sürece sakinliği korumakta fayda var. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum