Netflix, En Az Witcher Kadar Kapsamlı Bir Elder Scrolls Dizisi Hazırlıyor

Umarım ana karakterin dizine ok saplanmaz

Yaklaşık on senedir hem sinema hem de dizilerde ciddi bir çizgi roman uyarlaması fırtınası yaşanıyor. Disney+ ve HBO Max bu konuda olayı bir seviye daha büyütürken Netflix bambaşka bir yoldan ilerliyor. Oyunlardan ilham alan diziler artık hayatımızın daha büyük bir parçası olacak gibi gözüküyor. Witcher dizisiyle beklentileri karşılayan Netflix'in sıradaki projesi The Elder Scrolls dizisi olacak ve son gelen haberler oldukça umut verici cinsten. 

We Got This Covered'ın haberine göre Netflix ile Bethesda arasında yapılan görüşmelerin ardından Elder Scrolls'un en az The Witcher dizisi kadar büyük ve kapsamlı bir şekilde ekrana hazırlanacağı belirtildi. Bu aslında Bethesda'nın son dönemde çıkan ilk dizi haberi değil. Amazon Prime için de bir Fallout dizisi hazırlıklarına devam ediyor. Microsoft anlaşmasından sonra yeniden büyük beklentiler içine girdiğimiz Bethesda'nın televizyon için de büyük planları var gibi gözüküyor. 

Şu an için dizinin Elder Scrolls'un devasa evreninde nerede geçeceğini kestirmek pek kolay değil. Zira 1994 yılında Elder Scrolls: Arena ile başlayan yolculuk 2011 yılında çıkan Skyrim'e kadar devam etmişti. Sonrasında Elder Scrolls Online'ı da piyasaya süren Bethesda altıncı TES oyununu da duyurmuştu. Yani işin içine Daggerfall, Morrowind ve Oblivion da girince diziyle ilgili sonsuz ihtimal ortaya çıkıyor. Hangi dönemde geçerse geçsin, iyi işlenmiş bir Elder Scrolls hikayesi izlemekten büyük keyif alacağız. Diziden yeni gelişmeleri merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
f8r7t
3 Ocak 2021 21:26

Aman aman Witcher dizisi gibi olacaksa yapmasınlar. Amazon yapsın bence ya da HBO. 

DrKllr
28 Aralık 2020 18:12

En azından Elder Scrolls dünyası zenci ve eşcinsellerin sırıtmayacağı bir dünya.

Parolamı Unuttum