Netflix'in The Dark Crystal Dizisinden İlk Görüntüler Geldi

Hey gidi Jim Henson...

Netflix'in The Jim Henson Company ile yaptığı iş birliği sonucu ortaya çıkacak olan yeni Dark Crystal projesi Age of Resistance'dan ilk görüntüler ortaya çıktı.

Jim Henson'ın 1982 yılında çıkardığı filmin öncesini anlatacak olan dizi, 10 bölümden oluşacak. Dizinin ana karakterlerinden olan Rian, Brea ve Deet'in fotoğraflarını yayınlayan Netflix, hayranların beğenisini kazandı. Özellikle Jim Henson projeleri söz konusu olunca işin hassasiyeti daha da artıyor.

Üç yeni Glflling'in kahramanlıklarını anlatacak olan The Dark Crystal: Age of Resistance seslendirme kadrosunda da önemli isimlere ev sahipliği yapacak. Kingsman'ın yıldızı Taron Egerton Rian'ı, Anya Taylor-Joy Brea'yı ve Game of Thrones'un yıldızlarından Nathalie Emmanuel de Deet karakterini seslendirecek. Ayrıca Mark Hamill, Andy Samberg ve Helena Bonham-Carter gibi oyuncular da dizide seslendirmen olarak yer alacak.

Projenin gösterime çıkan ilk görsellerini aşağıda görebilirsiniz. Hikayenin orijinal Dark Crystal filminin "çokça yıllar" öncesini anlatması dışında elimizde çok fazla bir bilgi yok. Fakat Netflix'in ve Jim Henson Company'nin proje üzerinde oldukça titiz bir şekilde çalıştığını biliyoruz. The Dark Crystal: Age of Resistance'ın 2019 yılında Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

Rian
Rian

netflixdark2
Brea

netflixdark3
Deet

YORUMLAR
Parolamı Unuttum