Netflix, Skull Island ve Tomb Raider Animeleri İçin Sipariş Verdi

Attack on Kong ve Sailor Raider

Dünya genelinde çok büyük bir anime izleyici kitlesi var ve yayın servisleri de bunun farkında. Oldukça geniş bir animasyon kütüphanesine sahip olan Netflix, yeni dönemde farklı farklı içeriklerle izleyici çekmeye devam edip, yayın servisleri savaşında güçlü kalmaya çalışıyor. Netflix yönetimi hem King Kong filmi Skull Island'ı temel alan bir anime hem de oyun serisi Tomb Raider'ı anlatacak bir anime için sipariş vermiş durumda.

Legendary'nin haklarını elinde bulundurduğu Skull Island animesinde gizemli bir adaya düşen bir ekibin maceralarına tanıklık edeceğiz. Daha önce Underwater'dan da tanıdığımız Brian Duffield bu serinin senaryosunu yazacak ve yapımcı ekipte görev alacak. Duffield'ın yanı sıra Jacob Robinson da yapımcılar arasında yer alıyor. Son olarak Castlevania animesini de yapan Powerhouse Animation şirketi Skull Island animesini hayata geçiren firma olacak. 

Tomb Raider animesi için ise durum biraz daha farklı. Square Enix'in 2013 yılındaki reboot'unun ardından sinema filmiyle de her şeye sıfırdan başlayan Lara Crof'un yeni nesil maceraları da buna uygun şekilde ilerleyecek.Animenin senaryosunu The Witcher: Blood Origin'in de yapımcılarından olan Tasha Huo yazacak.

Bu iki anime için de henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. Şu an için erken geliştirme döneminde olan iki proje Netflix'in kütüphanesine epey güç katacak gibi gözüküyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan Disney yatırım gününde bir Star Wars anime projesi de duyurulmuşken yakın gelecekte çok daha farklı markaları anime olarak görme ihtimalimiz giderek artıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum