Netflix, Splinter Cell Animasyonuna Hazırlanıyor

Derek Kolstad her yerde!

Netflix ve Ubisoft yeni bir oyun adaptasyonuna hazırlanıyor. Variety'nin özel haberine göre iki firma Splinter Cell oyun serisini bir çizgi dizi yapmaya hazırlanıyor. Projenin başında ise John Wick'in de yazarlığını yapan Derek Kolstad yer alacak. Başarılı yazar yeni dizide hem yapımcı hem de senarist olarak görev alacak.

İlk kez 2002 yılında karşımıza çıkan Splinter Cell oyun serisi özellikle gizlilik tarzını benimseyen oyuncular için oldukça eğlenceli anlar yaşatan pek çok oyuna sahne olmuştu. Amerikan Donanması Özel Kuvvetleri'nin eski bir askeri oloan Sam Fisher'ın Amerika Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) tarafından görevlendirildikten sonra yaşadıklarını konu alan oyun serisinde gizli kapaklı görevlere bolca kafa yormuştuk.

Gelen haberlere göre dizinin şu an için ilk iki sezonu planlanmımş ve on altı bölüm için sipariş verilmiş durumda. Aslında Splinter Cell'i bundan sekiz yıl önce bir film olarak görme ihtimalimiz de epey yüksekti. Başrolünde Tom Hardy'nin yer alacağı film için ön hazırlıklar başlamış ancak sonradan bu film iptal edilmişti. 

Ubisoft daha önce Apple TV Plus için de bir Mythic Quest dizisi yapılacağını duyurmuştu. Firmanın bayrak gemisi markalarından Assassin's Creed de 2016 yılında beyaz perdeye uyarlanmıştı. Bakalım oyun olarak en son 2013 yılında çıkan Blacklist ile gördüğümüz Splinter Cell bu yeni mecrasında da hayranları mutlu etmeyi başarabilecek mi? 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
31 Temmuz 2020 15:06

Ah Ubisoft ah!

Parolamı Unuttum