Netflix'ten Resident Evil Dizisi Geliyor!

Netflix coştu bir kere

Deadline'ın özel haberine göre Netflix'ten şimdi de Resident Evil dizisi geliyor.

Bundan birkaç yıl önce hazırlanan sahte bir poster Resident Evil dizisinin 2017 yılı sonbaharında Netflix ekranlarında olacağını duyurmuştu. Elbette bu durum hemen Netflix tarafından yalanlandı, sonrasındaysa zaten o posterin de Disney'in The Haunted Mansion filminin posterinin editlenmiş hali olduğu ortaya çıkmıştı.

Şimdiyse gelen haberler gerçek. Resident Evil filmlerinin de arkasındaki prodüksiyon firması Constantin Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi "Resident Evil evrenini daha da genişletecek" ve "serinin heyecan verici mitolojisini daha da derinleştirecek"miş. Dizide The Umbrella Corporation ve T-Virüsü önemli rol oynayacak. Proje henüz erken aşamada olmasına rağmen Resident Evil'ın tüm bilindik öğelerini içerecek, bol aksiyonlu ve bol 'sürpriz yumurtalı' olacakmış.

Resident Evil film serisi bugüne kadar dünya çapında elde ettiği 1.2 milyar dolarlık hasılatla, video oyununa dayanan filmler arasında en yüksek hasılata sahip. Bakalım dizideki oyuncular nasıl seçilecek, filmlerdeki kadroyla benzerlikleri olacak mı, bunlar şimdilik hep soru işareti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum