Netflix Will Smith Orklar ve Elfleri Los Angeles'ta Buluşturuyor

Yok artık daha neler!

Netflix öyle bir film ile geliyor ki konusunu iki kere okuyunca bile gerçekçi gelmiyor! Başlığı doğru okudunuz, Will Smith Orklar ve Elflerin Los Angeles'ta yaşadığı bir dünyada polis olarak yer alacak.

Tombaladan çekilmiş rastgele aktör ve konularda oluştuğunu düşündüğüm filmin yönetmeni ise David Ayer. Evet, Suicide Squad'ın "efsanevi" yönetmeni yer alıyor projenin başında. İlk duyduğumda güleyim mi heyecanlanayım mı bilemedim ama açıkçası güzel bir film olma ihtimali yüksek. Sonuçta kaç kere Ork, Elf ve Will Smith'i Los Angeles'ta görebiliriz ki? Filmin konusu ise kısaca şöyle;

"Ward adındaki bir insan (Will Smith) ve ortağı olan bir ork (Joel Edgerton) rutin bir gece devriyesindeyken dünyanın geleceğini etkileyecek bir olaya tanık olurlar. Farklılıklarını bir kenara koyan ikili genç bir Elf kızını ve kötülerin elinde oldukça tehlikeli bir silaha dönüşecek kadim bir eşyayı korumak için ellerinden geleni yaparlar."

Her ne kadar aşırı fantastik ve zorlama gibi gözükse de ben bu filmden umutluyum. Şu ana kadar Netflix Özel filmleri beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı. Evet, Adam Sandler filmleri de dahil buna.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum