Netflix, Witcher'daki Vesemir Rolü İçin Mark Hamill'i İstiyor

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz

Witcher serisinin hayranları bir süredir Vesemir rolü için Mark Hamill'i istediklerini belirtiyor. Bugün ortaya atılan iddialara göre ise Netflix bu çağrıyı duymuş ve Hamill'in menajerleri ile görüşmeye başlamış durumda. Eğer her şey yolunda giderse dizinin ikinci sezonunda Geralt'ın akıl hocası Vesemir, Luke Skywalker tarafından canlandırılacak.

Henüz Hamill'in rolü kabul edip etmediği ile ilgili net bir bilgi yok. Fakat oldukça tutarlı olan iddiaları ile bilinen Redanian Intelligence'taki dostlarımız, Netflix'in ünlü aktöre ciddi bir teklif yaptığını belirtmiş. Aynı sitenin iddialarına göre Vesemir rolü Michael Keaton ve Mads Mikkelsen'e de götürülmüş fakat iki aktör de rolü reddetmiş.

Olur da Hamill Netflix ile anlaşırsa, kendisini Witcher evreninde daha fazla görme imkanımız olacak gibi görünüyor. Bildiğiniz üzere Netflix, Vesemir'in hayatını anlatacak Nightmare of the Wolf isimli bir animasyon üzerinde çalışıyor. Hamill'in usta ses sanatçılığı, bu animasyonda da Vesemir rolünü üstlenmesini sağlayabilir.

Her şey 2018 yılında Mark Hamill'i Vesemir rolüne etiketleyen bir hayran tarafından başlatılmıştı. Hamill bu Tweet'e "Bunun kim olduğunu ya da ne ile ilgili olduğunu bilmiyorum ama bence de benim tarafımdan oynanmalı" cevabını vermişti. Ardından Witcher'ın resmi hesabının yaptığı bir photoshop ile heyecan yükselmişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum