Netflix'in Yeni Gözdesi Extraction'ın Devam Filmi Gelecek Mi?

Chris Hemsworth işin peşinde

Netflix'in aksiyon dolu yeni filmi Extraction, son dönemlerin en başarılı filmlerinden biri haline geldi. Daha ilk dört haftadan Netflix'in en çok izlenen filmi unvanını almayı başaran filmin devam filminin gelip gelmeyeceği ise merak konusu. Bu sorunun cevabı ise başrol oyuncusu Chris Hemsworth'ten geldi.

Instagram üzerinde bir teşekkür videosu yayınlayan ünlü aktör, Extraction'ı izleyen herkese teşekkür etti. Filmin dünya çapında bir numarada olduğunu belirten Hemsworth, Extraction'ın Netflix imzalı en çok izlenen film olduğunu da tüm hayranları ile paylaşmayı ihmal etmedi.

Netflix'in verilerine göre Extraction 4 haftada tam 90 milyon hane tarafından izlenmiş durumda. Yayın platformunun veri paylaşımları biraz gizemli olsa da açıklanan rakamların son dönemlerin hit belgeseli Tiger King'den bile yukarıda olduğu görülebiliyor.

Hemsworth bu başarıdan memnun kaldığını belirterek devam filmi hakkındaki görüşlerini şu şekilde aktarmış: "Devam filmi hakkında pek çok soru geliyor fakat gerçekten bilmiyorum. Yine de bu denli büyük desteğin ardından bu seriye tekrar dönmek benim için heyecan verici olur."

Extraction hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum