Netflix'ten Bir Fahiş Zam Daha

Netflix durmuyordu

Netflix iki sene içerisinde dördüncü zammını da yaparak Türkiye'de yayın yapan servisler arasında en pahalısı olma unvanını kimselere kaptırmadı. 2022 Nisan ayında %40, Eylül ayında %20, 2023 Ocak ayında ise %40 zam yapan Netflix, şimdi de %50'nin üzerinde bir zam daha yaptı.

Bu zamla beraber yıl içerisinde yapmış olduğu zam oranı %110'a dayandı, önceki sene Nisan ayından beri yapmış olduğu zam oranı ise %250'yi geçti.

Buna göre paketlerin yeni fiyatları ve zam oranları şu şekilde:

  • Temel Paket - 64 TL'den 100 TL'ye (36 TL zam - %56)
  • Standart Paket - 98 TL'den 150 TL'ye (52 TL zam - %53)
  • Özel Paket - 131 TL'den 200 TL'ye (69 TL zam - %52)

Yeni fiyatları şu sayfadan da görebilirsiniz. "Yeni üye olacak kullanıcılarımız için yeni ücretler geçerli olacak, mevcut üyelerimizin tümü içinse bu değişiklik aşamalı olarak sunulacaktır." diyor Netflix.

Netflix geçtiğimiz günlerde de şifre paylaşımı olayına büyük ölçüde noktayı koymuştu. Ben kendi aboneliğimi Ocak ayındaki zamnlarla beraber iptal etmiştim, bu son zamlardan sonra eminim ki yeni bir iptal dalgası başlayacak. Kimse tepki göstermezse de yılda iki üç kez zam yapmaya devam edecekler gibi duruyor.

YORUMLAR
Atlas Estrella
12 Eylül 2023 18:21

Ya şimdi yine herkes kızacak ama olması gereken de bu değil mi zaten? Bir sinema bileti fiyatı 150 liraya dayandı. Netflix'te ise bir sürü filmi ayda 100 liraya izleyebiliyoruz. Böyle konuşunca sanki Netflix'in avukatlığını yapıyor gibi görünüyor olabilirim ama sadece mantık yürütmeye çalışıyorum :) Bir de bölgesel fiyatlandırma kıyağı geçmiş, sağ olsun.

Parolamı Unuttum