Nette Dolaşan Görsel Yeni Ubisoft Oyununa Ait Değilmiş

Resmin Ubisoft'la ilgisi yok, dağılabiliriz

Dünden beri nette dolaşan bir görsel var ve bunun Ubisoft'un yeni oyununa ait olduğu iddia ediliyor. Bu şekilde bir iddianın çıkışını doğal karşılamak lazım çünkü bu öyle alelade bir resim değil, Ubisoft'un Baş Konsept Sanatçılarından biri olan Juhani Jokinen'e ait olan bir konsept çizim.

Hal böyle olunca da kısa süre içinde çeşitli iddialar ortaya atıldı, Ubisoft henüz duyurmadığı yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyordu, bu oyun bildiğimiz bir seriye ait olmayacaktı vs. Çoğu kişi bu resmin kaynağını bile tam olarak merak etmediği için bu iddiların kulaktan kulağa yayılıp gerçek sanılmasını da normal karşılamak lazım. Halbuki bu Juhani Jokinen'in ArtStation profiline eklemiş olduğu resimlerden biriydi ve resimlerin altlarında da çeşitli bilgiler yer alıyordu.

> 2017'nin Unutulan Oyunları

Örneğin söz konusu resimde duvarlarda Çince flamalar ve bir gruba (ya da orduya) liderlik eden birini görüyoruz. Bunun yeni oyunun konsepti olduğunu düşünenleri yalanlayan şey ise sanatçının paylaştığı metin çünkü orada açık açık "şahsi kısa film projem için hazırladığım bir konsept. Ubisoft veya oyunlarıyla hiçbir alakası yoktur" yazıyor. Bu mesajı görmezden geldiğinizde ise "Ubisoft'tan yeni oyun geliyor" diye düşünmek kolay tabi.

Sonuçta bu Jokinen'in konsept çizimlerinin gerçekten de harika olduğu gerçeğini değiştirmiyor, kimbilir belki ileride Ubisoft gerçekten de bunlardan bir oyun çıkarabilir bile. En azından şimdilik öyle bir ihtimal yok diyelim. Jokinen'in diğer çizimlerine ArtStation sayfasından bakabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum