Şarjınız Hiç Bitmeyecek: Next & NextStar Newwave Rock 7200

Mobil şarj aleti ile USB girişinden tüm cihazlarınızı şarj edebilirsiniz.

Hafta içi yolda geçirdiğim süre boyunca pek çok cihaz kullanıyorum. Genelde aşırı tedbirli bir adam olduğumdan alayını gece boyu şarja takar, sabah da teker teker toparlarım (koğuş kalk!). Ancak eğer arada cep telefonumu ya da müzik çalarımı şarja takmayı unutursam, internetim ya da müziğim elden gittiğinden sabah katettiğim yol pek de keyifli olmuyor.

Daha çok uydu, ses ve video sistemleri ile bilinen Next & NextStar'ın taşınabilir şarj aleti, benim için biçilmiş kaftan o nedenle (ben bu haberi kendime yazdım zaten). Türk ve Koreli mühendislerin ortak olarak ürettikleri Newwave Rock 7200, USB ile bağlayabildiğiniz tüm cihazlar için istediğiniz enerjiyi sunuyor. 7200MAh kapasiteye ve 5V çıkış voltajına sahip olan ürün, 8 saate kadar şarj süresi sunabiliyor. Uzun yol haricinde (ki artık uzun yol diye de bir şey kalmadı pek çoğumuz için) her işimizi görecek kapasitede bir şarj aleti kısacası. 

Eğer aklınızda böyle bir ürün almak varsa, ya da bu haberi okuyunca "Hakikaten yaa ben neden kendime eziyet çektiriyorum ki?" diyorsanız belirteyim: Next & NextStar Newwave Rock 7200, 129TL'lik fiyat etiketine sahip (ki bana sorarsanız gayet ideal).

YORUMLAR
Parolamı Unuttum