NFS: Hot Pursuit Remastered, Orijinalinden Ne Kadar Farklı Görünecek?

EA, paylaştığı görsellerle merakımızı gideriyor

Electronic Arts’ın yeniden yapım furyasının sıradaki üyesi Need for Speed: Hot Pursuit Remastered olacak malumunuz. EA, yaklaşık 10 gün sonra oyun severlerle buluşacak oyun için karşılaştırma görselleri paylaştı; böylece orijinal oyunla kıyaslama imkanı sunulmuş oldu.

Orijinal oyunun PC versiyonu 1080p çözünürlükte ve maksimum ayarlarda çalıştırılarak alınan ekran görüntülerinin yanında Remaster versiyonunun görselleri yer alıyor. Böylece bizler de arada ne kadar fark olacağını görmüş oluyoruz.

Geliştirici ekibin aktardığına göre, Remastered versiyonu yeni ve daha çok sayıda parçalanabilir nesneyle ve daha iyi gölgelendirme kalitesiyle gelirken, daha uzak mesafelerin de öncekine göre daha iyi göründüğü bir oyun olacak. Binalar daha detaylı ve daha renkli versiyonlarıyla güncellenmemiş, daha kaliteli kaplamalar kullanılmış. Geceleri de ışıklandırmaların daha iyi olduğu söyleniyor -ki zaten paylaşılan görsellerde örneklerini görüyoruz.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, 6 Kasım’da çıkışını gerçekleştirecek. Bakalım NFS serisinin makus talihini kıran oyun olabilecek mi yoksa umutlar bir başka bahara mı kalacak, hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
darktower
26 Ekim 2020 17:03

Gece fark daha iyi anlaşılıyor. Gündüz bloom efekti basılmış gibi bazı detaylar eski versiyona göre hoş durmuyor. Objeler'in dokuları da yenilenmiş. Tabii bu oyun o kadar tuttu mu hiç bilmiyorum. Bence biraz müzik lisans paralarına kıyıp, Underground serisine Remastered yapsalar çok daha ilgi çeker.

Parolamı Unuttum