Nic Cage, Spider-Man Noir Dizisine Katılabilir!

Tek bir dilek hakkım olsa...

Spider-Verse dünyasını "benim için" özel kılan detaylardan biri de Nicolas Cage elbette. Spider-Man: Into the Spider-Verse ve Across the Spider-Verse ikilisinde ikonik Spider-Man Noir karakterine sesini veren ünlü oyuncu, karakterin dizisi için de geri durmadığını ifade etti.

Evet, henüz duymadıysanız hemen belirtelim. Sony Pictures Television ve Amazon, Spider-Man Noir'ın live-action dizisi üzerinde çalışmaya başladı. The Punisher'dan tanıdığımız Steve Lightfoot'un da katıldığı proje, Spider-Man tarihinin ilginç bir bölümünü konu alacak.

Haliyle Spider-Verse'te karaktere sesini veren Nic Cage'in de dizi hakkındaki fikri sorulmuş kendisine. Collider'a verdiği röportajda şu ifadeleri kullanıyor ünlü oyuncu:

"Evet, şu anda görüşmelerin devam ettiğini söyleyebilirim. Karaktere bayıldığımı herkes çok iyi biliyor. Bana sorarsanız Noir, farklı karakterlerin en iyi birleşimlerinden biri. Ben de en sevdiğim 'golden age' performanslarını bu karakterle gerçekleştirebileceğime inanıyorum. Tabii şu anda net bir şey yok."

Bu habere dair tek söyleyebileceğim, aynı o ünlü karikatürdeki gibi: "Ay olabilir mi öyle bişey?!! Lütfen olsun çünkü!!"

YORUMLAR
Parolamı Unuttum