Nicole Kidman'ın The Others Filmi Yeniden Çekiliyor

Atletico Madrid de işin içinde

Hollywood'un eski filmleri yeniden çekme fikri hızla tüm dünyaya yayılmaya başladı. Avrupa'dan da çeşitli yapım şirketleri zamanında büyük etki yaratmış filmlerin haklarını almaya başladı bile. Bu akımın yeni örneği The Others filmi olacak. Deadline'ın haberine göre Universal ve Sentient Entertainment yeni film için hazırlıklara başladı. Projede ayrııca Atletico Madrid kulübü başkanı Enrique Cerezo da yapımcı olarak yer alıyor. 

Geçtiğimiz Nisan ayında Sentient firması The Others'ın haklarını satın almıştı. Universal'ın yanı sıra Aliwen Entertainment bünyesinden Lucas Akoskin de filmde yapımcı olarak görev alacak. 2001 yılında vizyona giren The Others'ı yazıp, yöneten Alejandro Amenabar'ın yeni filmde yer alıp almayacağı ise henüz belli değil. Nicole Kidman, Fionnula Flanagan, Christopher Eccleston, Elaine Cassidy ve Eric Sykes gibi isimleri kadrosunda barındıran orijinal film korku/gerilim türünde iz bırakmayı başarmıştı. Ayrıca 210 milyon dolar civarında bir gişe geliri elde eden 2001 yapımı film bu alanda da sınıfı geçmişti.

İşin içerisinde Atletico Madrid'in de yer alacak olması ilerleyen dönemler ilginç bir forma sponsorluğunu da işaret ediyor olabilir. Geçmiş dönemlerde Atletico Madrid formasına çok sayıda sinema filmine yer vermiş hatta 2004 yılında vizyona giren Spider-Man 2 filmi için özel bir deplasman forması bile yapmıştı. Enrique Cerezo da yeni filminin duyurusunu yapmak için takımının formasını kullanırsa koleksiyoncular için baya değerli bir forma daha piyasaya çıkacak demektir.


 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum