NieR: Automata'nın İlk DLC'si 3C3C1D119440927'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ah bir de şu oyunun fiyatını düşürseniz ne güzel olacak

NieR: Automata'nın harika bir isme sahip olan DLC'si 3C3C1D119440927'nin çıkış tarihi kesinleşti. DLC Batı'da da Japonya ile aynı gün, yani 2 Mayıs'ta PS4 ve PC için yayınlanacak.

Muhtemelen siz de bu ismi gördüğünüz anda benim gibi ne anlama geldiğini merak etmişsinizdir. İlk 3C "3 Costumes" (Kostüm) anlamında, çünkü oyuna aşağıda listeleyeceğim kostümler katılıyor. İkinci 3C "3 Coliseum" (Arena) anlamında çünkü oyuna üç tane de arena katılıyor. 1D ile "Dream" yani Rüya kast edilmiş. 119440927 ise bir tarih. NieR Automata 10/03/11945 yılında geçiyordu. DLC'nin geçtiği tarih ise 27/9/11944.

DLC'de üç arenaya ek olarak çeşitli yan görevler de ekleniyor ve oyuncular bu görevleri tamamlayabilerek çeşitli ödüller kazanabilecekler. Bu ödüller arasında şunlar bulunuyor:

  • Daha önce yalnızca Japonya'da yayınlanan alternatif NieR versiyonu NieR: Replicant'tan 2B, 9S ve A2 androidlerinin kostümleri
  • Oyuncuların müzik kutularına eklenecek yeni şarkılar
  • 2B ve A2'nin saç rengini değiştirmenizi sağlayacak saç spreyleri gibi kozmetik aksesuarlar ve ekipmanlar
  • Birbirinden farklı efektlere sahip maskeler
  • Düşman mermilerinin görünümünü değiştiren özel mermiler

DLC'de Square Enix CEO'su Yosuke Matsuda ve PlatinumGames CEO'su Kenichu Sato da boss olarak karşımıza çıkacaklar. Hatta gelin boss dövüşünü birlikte izleyelim, hem bahaneyle yeni kostümlerden de görmüş oluruz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum