Nintendo of America'nın Sevilen Başkanı Reggie Fils-Aime Emekliye Ayrılıyor

Kicking ass buraya kadarmış

Uzun zamandır Nintendo of America'nın başkanlığını yürüten, firmanın en sevilen yüzlerinden biri olan Reggie Fils-Aime 15 Nisan'da emekliye ayrılarak yerini Doug Bowser'a bırakacak.

Eğer yaşınız yetiyorsa ve E3 2004'ü canlı izleyenler arasındaysanız Fils-Aime'in sahneye çıktığı o anı hatırlıyorsunuzdur. "My name is Reggie. I'm about kickin' ass, I'm about takin' names and we're about makin' games" diyerek girmişti konuya :) Mota mot çevirirsek "kıç tekmelemeye, isimler almaya geldim" gibi bir anlamı olsa da aslında bu ifadenin üzerinde tartışılan çeşitli anlamları var. Mesela bunun askeri orijinli ve düşmanları etkisiz hale getirdikten sonra kimliklerini tespit etmek manasına geldiği de iddia ediliyor, rakiplerini bir bir alt edip gelecekteki rakiplerine gözünü dikmek anlamına da. Acaba Fils-Aime bu sözü ne düşününerek söylemişti bilinmez ama unutulmaz bir an olduğu kesin :)

Fils-Aime kararını şu sözlerle açıklıyor: Bu benim için 'oyun sonu' değil, eşim, ailem ve arkadaşlarımla daha fazla zaman geçirmek için 'level atlıyorum'. Oyuncu adamın açıklaması bile farklı oluyor.

Bu yılki Game Awards töreninde Phil Spencer, Shawn Layden ve Reggie Fils-Aime'in aynı sahneyi paylaşması da unutulmayacak anlardan biriydi ve bu üç büyük isimden birisine artık veda ediyoruz. Yolu açık olsun.

Bu da kendi ağzından emeklilik açıklaması:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum