Nintendo, Super Mario Bros. Wonder’dan 20 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaştı

Eşi dostu toplayıp Mario oynayacağız :)

Pax West kapsamında gerçekleştirilen Nintendo Treehouse: Live yayınında Super Mario Bros. Wonder da 20 dakikalık bir oynanış videosuyla yerini aldı.

Videoda oyunun başlangıç bölümlerinden bir kesit sunuluyor. Bir yandan oyunda kullanabileceğimiz karakterleri ve güçlendirmeleri, bir yandan da arkadaşlarla oynamanın ne kadar keyifli olabileceğini görüyoruz. Heveslenmedim dersem yalan olur :)

Super Mario Bros. Wonder ile gelen güzel bir özellik var; oyuna da adını veren Wonder mekaniği. Wonder Flower; her bölümü farklı şekillerde etkiliyor, değiştiriyor. Oyuncular bu çiçeklere dokunduklarında, boru hatları canlanıyor, karşınıza düşman sürüleri çıkıveriyor, karakterlerinizin görünümleri değişebiliyor vs. Sizin anlayacağınız oyun daha renkli bir hal alıveriyor Wonder Flower sayesinde.
İki boyutlu son Mario oyunu 2012 yılında çıkan New Super Mario Bros. U. Olmuştu, daha sonra 2019 yılında New Super Mario Bros. U Deluxe adıyla Switch’e gelmişti. Dolayısıyla 11 yıl sonra yeni bir 2 boyutlu Mario oyunu ile buluştuğumuzu söylemek mümkün.

Super Mario Bros. Wonder, 20 Ekim’de geliyor. Kendisini merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Atlas Estrella
4 Eylül 2023 16:13

Bir PS5'e aktarmadılar gitti şu oyunu. Doya doya bir Mario oynamadan gideceğiz şu dünyadan.

Parolamı Unuttum