Nintendo Switch 2 Tamamen Geri Uyumlu Olacakmış

Bunca oyuna yazık olurdu zaten

Portekizli Nintendo sitesi Universo Nintendo'nun iddiasına göre Switch 2 mevcut Switch oyunlarıyla tamamen geri uyumlu olacakmış. Hatta yeni konsolun sadece geri uyumlu olmakla kalmayacağını, geliştiricilerin mevcut oyunları ekstra işlemci gücünden faydalanacak biçimde "geliştirme" imkanına sahip olacağını da söylüyor haber.

Yine iddialara göre gelecek hafta Nintendo Direct düzenleneceğine dair haberlerin doğru olduğu, Nintendo'nun yeni sistemiyle ilgili haberlerin de Mart ayı içinde düzenlenecek bir etkinlikle duyurulacağı söyleniyor.

Yine bir diğer iddiaya göre de bu ayın sonlarına doğru bir Pokemon sunumu izleme ihtimalimiz varmış.

Tüm bunlar elbette arkalarında resmi açıklama olmayan söylentiler, ama Nintendo cephesinden duyduğumuz şeyler çoğunlukla doğru çıkıyor. Zaten Switch 2'nin geri uyumlu olmaması mevcut ve son derece başarılı oyun portföyüne yazık olması anlamına gelirdi, Nintendo gibi oyunlarıyla öne çıkan bir firmanın böyle bir hata yapacağını zaten düşünmüyorum. Dolayısıyla bu geri uyumluluk bence olmazsa olmaz özelliklerden biri olacak. Zaten kimse Nintendo'dan PS5 ve Xbox Series'in güç seviyesinde bir konsol beklemiyor, Switch'in başarısı ortada.

YORUMLAR
Atlas Estrella
12 Şubat 2024 13:47

Niye PS5'in güç seviyesinde bir konsol beklemiyormuşuz yav?

Anton
Atlas Estrella
25 Şubat 2024 00:58

Çünkü Nintendo güçlü konsol işini GameCube'den sonra bıraktı :D


Parolamı Unuttum