Nintendo Switch Pro Bu Hafta İçinde Duyurulacak

Tüm işaretler bu yönde

Nintendo Switch Pro artık bir sır olmaktan çıktı, bütün işaretler Nintendo'nun bu yeni cihazı E3 öncesinde duyurma hazırlığında olduğunu gösteriyordu ve şimdiyse elimizde daha kesin bir tarih var.

Oyunlarla ilgili sızıntılarıyla tanınan CentroLeaks Twitter hesabının verdiği bilgiye göre Nintendo Switch Pro'nun ön sipariş sayfaları 4 Haziran tarihinde açılacak. Büyük bir perakendecinin dahili sisteminden aldıkları bir ekran görüntüsüne dayandırmışlar bu açıklamayı ve burada konsolun ön sipariş tarihi olarak 4 Haziran Cuma günü görülüyormuş.

Zaten hafta başında da Amazon Mexico yanlışlıkla Nintendo Switch Pro'yu listelemiş, ama hemen ardından bu sayfayı kaldırmıştı. Dolayısıyla bahsi geçen büyük perakendeci Amazon da olabilir.

Elbette Nintendo bu bilgileri doğrulayacak veya yalanlayacak açıklamalarda bulunmaktan kaçınıyor, zaten bu kadar az bir zaman kalmışken yalanlamanın da bir faydası olmazdı, doğrulayarak sürprizi de bozmak istemiyor olabilirler. Şimdi merak edilen şey Pro versiyonun mevcut versiyondan ne kadar pahalıya satılacağı.

YORUMLAR
davidklayer
20 Ekim 2023 11:25

Techtoroms.com adresinden rom oyun koleksiyonunu keşfedebilirsiniz.

Parolamı Unuttum