Nintendo'nun Yeni Disney Temalı Switch'ine Bayılacaksınız

Şimdilik sadece Japonya'da

Nintendo bu aralar boş durmuyor, önce Switch Lite, ardından geliştirilmiş pil ömrüne sahip yeni Switch derken şimdi de ciddi anlamda tatlı görünen yeni bir Switch ile karşımıza çıktılar.

Disney Tsum Tsum versiyonu olarak adlandırılan bu Nintendo Switch, Disney'in Tsum Tsum peluş oyuncaklarından ilham almış. Konsolun piyasaya çıkış tarihi ise Bandai Namco'nun Disney Tsum Tsum Festival oyunuyla aynı, 10 Ekim.

Switch'in uzun ömürlü pile sahip yeni modelini kullanacak olan Tsum Tsum versiyonu şimdilik yalnızca Japonya'ya özel olacak ama koleksiyoncuların yine de bu modeli elde etmeye çalışacaklarını tahmin edebiliyorum. Sonuçta istedikten sonra Japonya'dan veya diğer ülkelerden konsol getirmek pek de zor iş değil.

Geçtiğimiz günlerde de yeni Joy-Con renkleri duyurulmuştu hatırlarsanız. Zaten Switch'in bence en cazip yanlarından biri bu renk kombinasyonları, insan hangi birini isteyeceğini şaşırıyor :)

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
25 Temmuz 2019 23:37

Çok tatlı duruyor harbiden. Ama Joy-Con'ların renkleri birbirine fazla yakın olmuş bence, daha farklı renkler seçebilirlerdi.

Parolamı Unuttum